Pizza Kits

From Our Kitchen to Yours

You expect quality and value for your money. Little Caesars® is known as a value leader and you'll find that our Pizza Kits deliver with superior taste and affordability. You'll be pleased with our delicious, convenient, and economical fundraising products!

NEW! Pepperoni Cheese Bread Kit (PB) Price: $29.00

NEW! Crispy pepperoni, our signature blend of Mozzarella and Muenster cheeses, Parmesan cheese, and garlic buttery goodness create a magical fusion of pizza and garlic bread! An anytime treat! Makes three 10 breads.

Available for deliveries on or after February 7, 2022!

Nouveau! Trousse à pain au pepperoni et au fromage. Le pepperoni croustillant, notre mélange exclusif de fromages mozzarella et munster, le fromage parmesan et le beurre à l’ail créent une fusion parfaite de pizza et de pain à l’ail. C’est un régal à tout moment! Donne 3 pains de 25 cm (10).

Disponible pour des livraisons à partir du 7 février 2022!

Selling Price: $29.00
Pepperoni Cheese Bread Components


  • 3-10" crusts
  • 3 packets of Cheese
  • 3 packets of Pepperoni
  • 3 packets of Parmesan
  • 3 packets of Garlic Butter Sauce
Pepperoni Cheese Bread Baking Instructions

1. Place oven rack in middle of oven.  Preheat oven to 450°F (232°C).

2. Remove bread from wrapper and sprinkle one package of cheese evenly over the bread.  Top with one package of pepperoni.

3. Carefully place directly onto the oven rack.  Bake one bread at a time. 

4. Bake bread for 7-9 minutes or until cheese is melted and edges of the bread are golden brown. Ovens may vary, so cooking time or temperature may need to be adjusted. 

5. Carefully remove from oven and place on cutting board.

6. Drizzle one packet of Garlic Buttery Sauce evenly across the bread and spread with a pastry brush or the back of a spoon.

7. Sprinkle one packet of Parmesan cheese evenly over the bread. 

8. Let cool 3 minutes. Cut, serve, and enjoy!

_____________________________________________________________________

 1. Placer la grille du four au milieu du four. Préchauffer le four à 450°F (232°C).

2. Retirer le pain de l'emballage et saupoudrer uniformément un paquet de fromage sur le pain.  Garnir d'un paquet de pepperoni.

3. Placer délicatement directement sur la grille du four. Cuire un pain à la fois.

4. Cuire le pain au four pendant 7 à 9 minutes ou jusqu'à ce que le fromage soit fondu et que les bords du pain soient dorés. Les fours peuvent varier. Il peut donc être nécessaire d'ajuster le temps ou la température de cuisson.

5. Retirer délicatement du four et placer sur une planche à découper.

6. Arroser uniformément un paquet de sauce beurée à l'ail sur le pain et étaler avec un pinceau à pâtisserie ou le dos d'une cuillère.

7. Saupoudrer uniformément trois paquets de fromage parmesan sur le pain.

 

8. Laisser refroidir 3 minutes. Coupez, servez et apprécier !

Pepperoni Cheese Bread Handling Instructions

REFRIGERATE OR FREEZE IMMEDIATELY
STORE IN YOUR REFRIGERATOR FOR UP TO 7 DAYS OR STORE IN YOUR FREEZER.
CRUST MUST BE THAWED PRIOR TO BAKING.

RÉFRIGÉRER OU CONGELER IMMÉDIATEMENT
CONSERVEZ JUSQU'À 7 JOURS DANS VOTRE RÉFRIGÉRATEUR OU CONSERVEZ DANS VOTRE CONGÉLATEUR.
LA CROÛTE DOIT ÊTRE DÉCONGELÉ AVANT LA CUISSON.

Pepperoni Cheese Bread Ingredients

CRUST/BREAD: CRUST/BREAD: ENRICHED WHEAT FLOUR, WATER, SOYBEAN OIL, DOUGH PRE-MIX (GLUCONO-DELTA-LACTONE, SALT, SODIUM BICARBONATE, DOUGH CONDITIONER [ENRICHED WHEAT FLOUR, YEAST, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN PROTEIN, L-CYSTEINE HYDROCHLORIDE, SOYBEAN OIL, ASCORBIC ACID, AMYLASE, PROTEASE, XYLANASE], CELLULOSE GUM, SODIUM PROPIONATE, SOYBEAN OIL, CALCIUM SILICATE), GLUCOSE-FRUCTOSE, YEAST. CONTAINS WHEAT.
CROÛTE/PAIN: FARINE DE BLÉ ENRICHIE, EAU, HUILE DE SOJA, PRÉMÉLANGE DE PÂTE (GLUCONO-DELTA-LACTONE, SEL, BICARBONATE DE SODIUM, AMÉLIORANT DE LA PÂTE (FARINE DE BLÉ ENRICHIE, LEVURE, PROTÉINES DE GLUTEN DE BLÉ HYDROLYSÉES, CHLORHYDRATE DE L- CYSTÉINE, HUILE DE SOJA, ACIDE ASCORBIQUE, AMYLASE, PROTÉASE, XYLANASE], GOMME DE CELLULOSE, PROPIONATE DE SODIUM, HUILE DE SOJA, SILICATE DE CALCIUM), GLUCOSE-FRUCTOSE, LEVURE. CONTIENT BLÉ.

CHEESE: CHEESE BLEND (SHREDDED LOW-MOISTURE PART-SKIM MOZZARELLA CHEESE [PARTLY SKIMMED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, MICROBIAL ENZYME], SHREDDED MUENSTER CHEESE [MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, CHYMOSIN], NATAMYCIN, CELLULOSE). CONTAINS MILK.
FROMAGE : MÉLANGE DE FROMAGES (FROMAGE MOZZARELLA À FAIBLE TAUX D'HUMIDITÉ PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ RÂPÉ [LAIT PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, ENZYME MICROBIENNE], FROMAGE MUNSTER RÂPÉ [LAIT, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, CHYMOSINE], NATAMYCINE, CELLULOSE). CONTIENT LAIT.

PEPPERONI: PORK, BEEF, SALT, SPICES, DEXTROSE, LACTIC ACID STARTER CULTURE, NATURAL FLAVOUR, PAPRIKA OLEORESIN, SODIUM ASCORBATE, SODIUM NITRITE, CITRIC ACID. CONTAINS MUSTARD.
PEPPERONI : PORC, BOEUF, SEL, ÉPICES, DEXTROSE, CULTURES LACTIQUES, ARÔME NATUREL, OLÉORÉSINE DE PAPRIKA, ASCORBATE DE SODIUM, NITRITE DE SODIUM, ACIDE CITRIQUE. CONTIENT MOUTARDE.

GARLIC BUTTERY SAUCE: SOYBEAN OIL SHORTENING, WATER, SALT, NATURAL AND ARTIFICIAL FLAVOURS, MONO- AND DIGLYCERIDES, SOY LECITHIN, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, CALCIUM DISODIUM EDTA, BETA- CAROTENE. CONTAINS SOY.
SAUCE BEURRÉE À L’AIL : SHORTENING D’HUILE DE SOJA, EAU, SEL, ARÔMES NATURELS ET ARTIFICIELS, MONO- ET DIGLYCÉRIDES, LÉCITHINE DE SOJA, BENZOATE DE SODIUM, ACIDE CITRIQUE, EDTA DE CALCIUM DISODIQUE, BÊTA-CAROTÈNE. CONTIENT SOJA.

PARMESAN CHEESE: PARTLY SKIMMED MILK, BACTERIAL CULTURE, SALT, CHYMOSIN, CELLULOSE. CONTAINS MILK.
FROMAGE PARMESAN : LAIT PARTIELLEMENT ÉCRÉMÉ, CULTURE BACTÉRIENNE, SEL, CHYMOSINE, CELLULOSE. CONTIENT LAIT.



 
Join Us!
 
         
### Below for testing only ###
Show Hide